EMBRACE THE HAZE – UITVERKOCHT

Go hard or go home was ons gedacht en zodoende is deze Double NEIPA uit de ketels gekomen. Met zijn leuke hopbitterheid en exotische aroma’s komt de NEIPA echt tot zijn recht.

Tevens hebben we enkel gekozen voor de beste hopsoorten en ook op hoeveelheid mout is niet bespaard geweest, dat bewijst het percentage van 9,0%.

Laat de tropische aroma’s als een gloed over je heen komen en dompel jezelf onder in de overweldigende smaak van deze Embrace The Haze!

Dit bier is ontstaan uit een samenwerking met ‘t Duo.

AZACCA

Vernoemd naar de Haïtiaanse god van de landbouw. Afkomstig van Toyomidori, omvat zijn grotere afkomst ook Summit ™ en Northern Brewer.

Azacca geeft een aangename mix van tropisch fruit met citrus. In de mond is het bijzonder pittig, met mango, ananas en sommige dennen- en mandarijnachtige kwaliteiten.

EL DORADO

El Dorado is een relatief nieuwe hop, deze is op de markt gebracht in 2010. Een product van het koelere klimaat van de Yakima Valley, het beschikt over een uniek fruitig smaakprofiel naast de gewenste bitter- en aromatische eigenschappen.

El dorado vertoont gedurfde tropische fruitsmaken, waarvan gezegd wordt dat het doet denken aan ananas en mango, naast een harsachtige achtergrond. Op de neus verspreidt het aroma’s van peer, watermeloen, steenfruit en zelfs snoep.

EKUANOT

De hop die voorheen bekend stond als Equinox, Ekuanot ™ zette de bierwereld op zijn kop bij zijn introductie in 2014, met een hoog oliegehalte met funky tropische tonen zoals limoen, papaya, mango en verse pepers.