Poppug Craft Beer Bar Pt. 2!

Zin om wat craft biertjes te komen proeven, in een zomerse setting? Say no more! 27 juli kan je terecht bij de POPPUG Craft Beer Bar pt. 2.

Craft Beers Hoppug doet voor 1 dag een beer bar open in de tuinen van jeugdhuis De Vonk. Craft beer in een zomerse omgeving, what’s not to like?!

Wat kan je verwachten?
De bierlijst wordt weldra bekendgemaakt maar we kunnen reeds verklappen dat de bierlijst 30+ internationale en nationale bieren zal bevatten, zorgvuldig geselecteerd door het Hoppug-team.

Dit jaar wordt er ook een BBQ voorzien! 3 stukken vlees (kip saté, bbq-worst, bbq-burger) en groenten voorzien door een traiteur. De kostprijs hiervan bedraagt €18 en je kan inschrijven op deze pagina of via [email protected] De deadline om in te schrijven is 20 juli. Het bakken vindt plaats tussen 17u en 19u.

Indien er schaduw nodig is zal hiervoor worden gezorgd en als ze regen voorspellen is er mogelijkheid om binnen of overdekt te zitten.

— BIERLIJST —
TBA

— FRISDRANK —
°°° Cola
°°° Cola Zero
°°° Water
°°° Bruiswater
°°° Fanta
°°° Ice-tea

— ETEN —
BBQ!

Voor €18 euro kan je genieten van een kip saté, bbq-worst, bbq-burger en groentjes, geserveerd door een traiteur! Er is ook een kinderpakket verkrijgbaar aan €12 (drumstick, chipolata, varkenssaté).

Inschrijven is vereist en kan je door te mailen op [email protected] of via deze pagina.

— KINDVRIENDELIJKHEID —
De locatie is gelegen naast de speeltuin van de Boogaard, de kinderen kunnen daar wat spelen of naar de kinderboerderij gaan kijken terwijl papa en mama genieten van een koud biertje ?

— INKOM —
Gratis!

—- LOCATIE —
Tuin van Jeugdhuis De Vonk, Diestseweg 135, 2440 Geel

INSCHRIJVEN

Hier kan je je inschrijven voor onze BBQ. Gelieve te vermelden met hoeveel personen (volwassenen + kinderen) je komt en dan contacteren wij je met de betaalgegevens.