DROOM

DAG & NACHT

Na een goede tiental jaren continu bezig te zijn geweest met specialere bieren – bier festivals, proeverijen organiseren, mensen iets bijbrengen over speciaal bier – was het tijd om zelf aan het brouwen te slagen. Via een goede vriend ben ik er zo ingerold, de basis werd aangeleerd en al gauw werd de kennis verder uitgebreid.

Door deze kennis van het brouwen + de bijhorende kennis over de verschillende smaken in het bier, kon er een gepast recept samengesteld worden. Na enkele batches en continu verbeteringen aan te brengen is hieruit de Free Bird Session IPA verder gekomen, onze eerste telg.

Wat hierna volgt, dat weet niemand …

CRAFT BEERS

DRINK SMART, DRINK CRAFT

Buiten onze eigen gelanceerde bieren, drinken wij zeer graag andere craft bieren. Je kan dus op onze Instagram hier en daar wel eens een aanrader tegenkomen!

We staan altijd open om een praatje te slaan over de bierwereld!

DRINK UIT HET GLAS

WANT VAN DEN TEUT IS NIE PROPER

Een modern glas voor echt ambachtelijk bierplezier. De sensorisch doordachte vorm met de elegante bocht als visueel hulpmiddel en de veelzijdigheid voor gevarieerde bierstijlen zorgen voor functionele aantrekkingskracht en dus toegevoegde waarde voor elke gelegenheid.

In 2017 heeft dit glas de Reddot Design Award gewonnen.