De firmanaam achter Brouwerij Hoppug is As Things Develop bv.

As Things Develop bv is gesitueerd te:
Laagland 28
2450 Meerhout
België
BTW-nr: BE 0729.994.383

 

Leveringsvoorwaarden

Wij leveren (voorlopig) enkel in België en streven ernaar om een leveringstermijn van 2 tot 5 dagen te garanderen. Indien deze termijn niet gehaald zou worden brengen we je hiervan op de hoogte. Soms kan het in drukke periodes gebeuren dat er een vertraging optreedt bij de koerier, hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.
Indien je je bestelling na 30 dagen nog niet hebt ontvangen kan je de bestelling kosteloos annuleren.

Betalingen

De verzendingsprijs is afhankelijk van het gewicht van het pakket en van de hoeveelheid van de bestelling. Je kan gratis betalen via overschrijving of met bancontact. Afhalen en cash betalen is ook mogelijk, selecteer hiervoor afhalen + bij betaling ‘betalen via overschrijving’. We spreken erna dan een afhaaltijdstip af.

Garantie

Ons geleverd product moet in goede staat zijn en flesjes mogen niet gebroken zijn. Indien dit toch gebeurt contacteer ons dan binnen de 48 uur via mail (zie contactpagina) en vergeet geen foto’s te nemen van het flesje in de originele verpakking.

Herroepingsrecht

U kan uw bestelling tot 14 dagen na de levering terugsturen. Om dit te doen moet u ons contacteren binnen de 14 dagen na levering.

Het product moet ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking teruggestuurd worden. Anders vindt er geen terugbetaling plaats!

Eens wij het pakket terug hebben aangekregen betalen wij de aankoopprijs terug binnen de 14 dagen.

Privacy policy

De privacy policy staat op een aparte pagina, die kan u hier terugvinden.