Begin 2020 is er officieel een brouwerij gestart met een kleine installatie waar per brouwsel ongeveer 60 tot 80 liter met kon gebrouwen worden. Om iets meer te kunnen brouwen en vooral praktischer en makkelijker te brouwen hebben we in september 2020 opgeschaald naar een brouwinstallatie van 150 liter.

Omdat er nog geen afvulinstallatie in gebruik genomen is wordt er zoveel mogelijk afgevuld op vat en deze worden verdeeld over onze vaste klanten doorheen België. Als er wordt afgevuld op fles kan je deze ook vinden op de webshop, first come first served.

Naast de eigen gebrouwen bieren wordt er een beetje aan gypsy brewing gedaan om aan de vraag te voldoen. Zo is er de vaste waarde Hoppug Tripel en een jaarlijkse Milk Stout met telkens een andere variant. Naast deze vaste bieren worden er soms ook eenmalige brouwsels gemaakt bij andere brouwerijen.

Als je wilt weten welke bieren er in de steigers staan kan je ons steeds een berichtje sturen op Facebook, Instagram of via mail (contactpagina).